Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch

Obsah

Dne 2.11.2017 jsme se zúčastnili zajímavého workshopu "Den španělské kuchyně ve školních jídelnách", který pořádal svaz Asociace školních jídelen v krásných prostorách MAKRO akademie v Praze.

Paní vedoucí kuchařka Jana Andrýsková s dalšími kuchařkami z celé ČR pod vedením španělského kuchaře Enrique Garcii Tejada, připravila zajímavé menu, které budete moci ochutnat u nás ve ŠJ v měsíci březnu 2018. Jak celý den probíhal, máte možnost shlédnout na fotografiích, které naleznete v následujícím odkazu.

 

http://asjcr.cz/fotogalerie/den-spanelske-kuchyne-prezentace/

 

Pár fotografií z kuchyně :-)suroviny na jednu várku cca asi 20 l andaluské gazpachomixování gazpacha

valencijská paellapomeranč s olivovým olejem a medem