Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch

Obsah

1

Projektový den - FOTO ZDE

https://www.zonerama.com/ZSPolesovice/764749

Z farmy na náš stůl - 10. 2. 2021

Během programu se žáci seznámí s tématy:
• Pět klíčů k bezpečnému stravování.
• Odkud se bere jídlo na náš stůl (příběhy jídla).
• Produkty a jejich zpracování.
• Zdravé stravování.
Součástí programu je hra,

jejímž prostřednictvím se žáci seznámí s původem některých potravin a jejich zpracováním. Na konci programu si žáci připraví zdravou svačinu.

1

KOUZELNÁ JABLOŇ - 22.9. a 23.9. 2020 

O jabloních, jablkách a jejich kouzelné moci. Spolu se podíváme, jak se v průběhu roku jabloň mění a kolik moudra v sobě ukrývá.

Když si přinesete jablíčka, připravíme si společně voňavý, lahodný nápoj plný zdraví.  Druhý den si připravíme tradiční podzimní pochoutku plnou jablíček. Víš jak se jmenuje?

ÚKOL NA 22.9. - přinést jablko

1